Spilleautomater inspirert av kjøkkenet

Elsker du spill og gastronomiske gleder? Hvis svaret er ja, har vi en svært god nyhet til deg. Spilleautomater som er inspirert av kjøkkenet er både morsomme og perfekt for matelskere. Best av alt, du kan vinne store pengepriser, slik at du kan gå ut på restaurant så ofte du vil. Fordyp deg i kulinariske kjøkken og eksotiske spill fra hele verden.

Restaurantspillet som for eksempel French Cuisine tilbyr utrolig 3D-grafikk, mens nye spilleautomater med video som for eksempel Cream of the Crop vil være appellerende til de som elsker både matlaging og Farmville.

Matelskere som liker å spille på nett, gleder seg over at de kan finne akkurat det spillet som er designet for å møte den kombinerte lysten av matsymboler, bonusspill og øyeblikkelige premier. Så enten du har en lidenskap for å plante dine egne grønnsaker, spise på fine restauranter eller prøve nye etniske retter, vil det finnes en perfekt spilleautomat inspirert av det kjøkkenet du elsker.

Food Fight Slot

Elsker du tanken av et klassisk amerikansk gatekjøkken? Denne underholdene spilleautomaten er inspirert av det italienske og det amerikanske 50-talls kjøkkenet med symboler som hamburger, pasta, iskrem, pie og sjokoladepudding. Spilleautomaten tilbyr 5 hjul og 9 betalingslinjer. Klarer du å få 5 sjokoladepuddingsymboler, låser dette ut en stor myntutbetaling på 6,250. Med spillets bonusrunde kan du vinne opptil 3.960 mynter. Du kan vinne en bonusrunde på to forskjellige måter. Den første måten er å sette sammen en iskrem, altså kjeks, iskrem og strøsymbol på rad. Den andre måten er å forene en pie-tallerken, kakefylling og et kirsebær. I tillegg til bonusrundene, finnes det også en stoppknapp, slik at du kan stoppe hjulene selv.

Wasabi San Slot

Wasabi San er inspirert av det elegante japanske kjøkkenet. Dette er den nye spilleautomaten, trendfølgere og matelskere har forelsket seg i. Med Wasabi San kan du virkelig tilfredsstille din lidenskap for kreative oppskrifter, ettersom spillet utfordrer spillerne til å skape en vinnende kombinasjon av appetittvekkende ikoner. Spillet tilbyr en stor jackpot på 7,500 mynter. Spillets symboler er basert på japanske sushiklassikere som Sue Shi, California Roll, Tuna Maki, Sake og lakseruller. Bonusrunden, “The Fish Market Bonus Game” kan bli aktivert av å lande på en kombinasjon av 3 eller flere fiskeikoner.

So Much Candy Slot

I denne sukkersøte spilleautomaten er du omgitt av fargerike søtsaker. Det beste med denne spilleautomaten er dens enestående symboler, og at spillet er generelt sett svært lett å spille. Spillet har 5 hjul og 25 betalingslinjer. So Much Candy er tilgjengelig på de fleste Microgaming-kasinoer. Spillet er perfekt for de spillerne som ønsker å spille uten å bruke en formue. Alle symboler er selvfølgelig basert på godterier. Det finnes fem forskjellige typer godteri, prøv å oppnå hjerte-godteriet, siden de er av høyest verdi.

Hot Shot Slot

Finn fram den gamle baseball-capsen, og lev deg inn i dette spillet med et typisk amerikansk baseballtema. Matsymbolene i dette spillet handler den amerikanske sportsmaten. Hot Shot kommer med flere spennende funksjoner med 5 hjul og 5 betalingslinjer. For hver mynt som spilleren satser, har han rett til å nyte en annen gevinstlinje, og blir utbetalt basert på vinnende kombinasjoner. Dette spillet har ingen bonusspill eller gamblefunksjon. De kule symbolene inkluderer klassiske baseball ikoner som for eksempel home run, strike, batter, pitcher, cap, hot dog, chips, popcorn, sukkerspinn og kaffe.

Fruit Case

Fruit Case er en klassisk spilleautomat med forskjellige fruktsymboler. Spillet har tre hjul og kun en betalingslinje. Man kan lande på en rekke friske frukter fra hjulene og vinne maksimalt 2500 mynter etterfulgt av 500 mynter. Dette spillet er enkelt å spille og passer dermed for nybegynnere og ikke minst, de som elsker synet av fersk frukt.

ABRA-kebab-RA

ABRA-kebab-RA er inspirert av det arabiske kjøkkenet. Spillet har totalt ni vinnende kombinasjoner. Symbolene på sporet inkluderer arabisk mat, kirsebær, sitron, appelsin, pepper, plomme og vannmelon. Spillet tilbyr ingen wildcard, men gir imidlertid en topp jackpot på 1000 mynter. Spillet har et eksklusivt bonusspill som heter Hi Lo.

Kilder:
https://www.automater.org/
http://www.godt.no/
https://www.aperitif.no/